کد خبر : 46671 ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت [ ۱۶:۱۳ ]
Print This Post Print This Post ذخیره فایل ارسال به دوستان

افزایش ۱۵ درصدی قیمت انواع آش، حلیم، کباب و بریانی در آستانه ماه رمضان

رئیس اتحادیه آش، حلیم، کباب و بریانی شهر اصفهان گفت: با افزایش و نوسانات نرخ گوشت قرمز از ابتدای سال‌جاری انواع آش، حلیم، کله‌پاچه، کباب و بریان نسبت به رمضان سال گذشته احتمالاً با ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش قیمت در بازار اصفهان عرضه می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری سیمای استان و به نقل از تسنیم ، علی میزبانی با بیان اینکه مواداولیه مصرفی تمام غذاهای اتحادیه ما ارتباط مستقیمی با گوشت قرمز دارد، اظهار داشت: نوسانات نرخ گوشت تأثیر به‌سزایی بر قیمت انواع آش، حلیم، کله‌پاچه، کبابی و بریانی دارد و از هم اکنون نمی‌توانیم قیمت‌ها را پیش‌بینی کنیم، زیرا نرخ ثابتی نداریم و بهای تمام کالاهای واحدهای صنفی ما متغیر است.

وی پیرامون اینکه احتمالاً قیمت غذاهای اتحادیه در آستانه ماه مبارک رمضان ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش می‌یابد، افزود: انواع آش، حلیم، کله‌پاچه و کبابی و بریانی جزء کالاهای رقابتی و آزاد است و قیمت مصوب و ثابتی نداریم و تمام نرخ‌ها متغیر و براساس نظر کارشناسان اتحادیه برای واحدها و فروشندگان تعیین می‌شود.

رئیس اتحادیه آش، حلیم، کباب و بریانی شهر اصفهان با بیان اینکه در ماه رمضان امسال قیمت انواع حلیم و آش تغییر چندانی نسبت به رمضان سال گذشته نداشته است، بیان کرد: در رمضان سال ۹۶ قیمت انواع حلیم و آش ۸ تا ۹ هزار تومان بود و طی سال‌جاری با افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی با بهای ۱۰ تا ۱۱ هزار تومان فروخته می‌شود.

وی با بیان اینکه افزایش دستمزد کارگران، سنوات و حقوق‌ها، قیمت نوسانات مواداولیه مصرفی در افزایش نرخ‌ها بی تأثیر نبوده است، گفت: تعیین قیمت انواع غذاها در ماه مبارک رمضان بستگی به نظر کارشناسان اتحادیه دارد و منطقه‌بندی، کیفیت غذا، مواداولیه مصرفی و بهداشت تعیین کننده نرخ‌ها است و چنانچه فروش موادغذایی با کیفیت و قیمت‌های کارشناسی همخوانی نداشته باشد برخورد جدی با متصدیان خواهد شد.

میزبانی پیرامون اینکه هر کیلوگرم کله‌پاچه در بازار اصفهان با بهای ۵۰ تا ۵۵ هزار تومان عرضه می‌شود و در ماه مبارک رمضان قیمت‌ها ثبات نداشته و متغیر است، اظهار داشت: بنده به عنوان مسئول اتحادیه نرخ ثابتی را اعلام نمی‌کنم زیرا مصوب نشده، اما افزایش قیمت به دلیل ارتباط مستقیم مواد غذایی با گوشت قرمز و نوسانات آن برای تمام محصولات اعم از آش، حلیم، کبابی و بریانی در این ایام اعمال می‌شود.

وی با اشاره فعالیت ۶۵۰ تا ۸۰۰ واحد صنفی آش، حلیم، کله‌پاچه و کباب و بریانی در شهر اصفهان، افزود: از این تعداد ۵۰۰ تا ۶۰۰ واحد دارای پروانه کسب و مابقی شامل ۱۵۰ تا ۲۰۰ واحد بدون پروانه در حال فعالیت هستند و از مردم درخواست داریم که از واحدهای داری مجوز اتحادیه مواد غذایی مورد نیاز خود را تأمین کنند.

رئیس اتحادیه آش، حلیم، کباب و بریانی شهر اصفهان بیان کرد: اتحادیه با همکاری اداره بهداشت و بازرسی اداره صنعت، معدن و تجارت استان و اتاق اصناف اصفهان تمام ظرفیت‌ها را به‌کار گرفته تا نظارتی کامل بر واحدهای صنفی داشته باشد.

وی پیرامون اینکه تمام واحدهای صنفی ملزم به نصب اتیکت قیمت غذاها در مغازه‌ها هستند و با نبود آن تخلف کرده‌اند، گفت: ۶ تا ۷ بازرس اتحادیه به طور منظم از واحدهای عرضه‌کننده کباب و بریانی، حلیم، آش و کله‌پاچه شهر اصفهان بازرسی کرده و موارد مختلف از جمله وضعیت بهداشتی و قیمت‌ها را نیز مورد بررسی قرار می‌دهند.

میزبانی با بیان اینکه نظارت و بازرسی تمام واحدها در ایام ماه مبارک رمضان به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است، بیان کرد: تمام واحدها برای فعالیت ملزم به داشتن کارت بهداشت هستند.

وی با اشاره به ساعات کاری واحدهای صنفی کبابی و بریانی در ایام رمضان، افزود: در این ایام تمام واحدهای عرضه آش، حلیم و کله‌پاچه طبق بخشنامه ارسالی اداره اماکن از ساعت ۱۴ بعدازظهر تا بعد از افطار به شکل بیرون بر فعالیت دارند، اما بعد از افطار خدمات برای تمام شهروندان و متقضایان در سالن‌ها ارائه می‌شود.

ارسال دیدگاه

اطلاع رسانی